WeRun2ChangeDiabetes 2017
Registreren
   
Home / Evenementen / WeRun2ChangeDiabetes 2017

WeRun2ChangeDiabetes 2017 ()

New York City Marathon

Heb jij altijd al eens een marathon willen lopen? Wil je dat niet alleen voor jezelf doen, maar ook om kinderen te laten ervaren wat de positieve effecten van een sportief leven met diabetes zijn? Loop dan met de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) de marathon van New York en noteer zondag 5 november 2017 alvast in je agenda. Samen met de BvdGF ga je deze fysieke uitdaging aan. Onder deskundige begeleiding werk je gezamenlijk toe naar de marathon. Uiteraard doe je dat vanuit huis maar we komen regelmatig samen om te trainen of deel te nemen aan een loopwedstrijd in Nederland. Zo kom je stap voor stap dichterbij dat doel van het lopen van 42.195 meter. Onderweg leer je veel over diabetes van je medelopers. Je hoeft geen diabetes te hebben om deel te nemen. 

Roos: "Deze challenge van de Bas van de Goor-Foundation heeft mij meer gebracht dan dat ik van te voren had durven hopen. Zo weet ik weer hoe het is om samen te werken met je diabetes, in plaats van ervoor weg te lopen."

Ben je geïnteresseerd? Lees dan meer over deze challenge via het menu rechts in de kantlijn. Heb je vragen over deze challenge? Stuur dan een mail naar info@bvdgf.org.

rh151031104995

Inhoudsopgave
In het kort
NYCM 2017
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden
Waarom lopen we?
2018