WeBike2ChangeDiabetes
Registreren
   
Home / Evenementen / WeBike2ChangeDiabetes

WeBike2ChangeDiabetes - over 345 dagen ( - )

In een uitdagend gebied

Mountainbiken voor een sportief leven met diabetes!

De mountainbike challenge voor 2017 is achter de rug. En wat een week was het! We zitten allemaal nog helemaal vol met verhalen over dit avontuur rond de Mont Blanc. En omdat we het nu al missen maken we alweer plannen voor 2018. 


Is mountainbiken je passie? En ga je een uitdaging niet uit de weg? Fiets dan in oktober 2018 mee met de WeBike2ChangeDiabetes Challenge. We fietsen zes dagen op een uitdagende locatie. Daarover hebben we al wel wat gedachten, maar nog geen besluit genomen. Dat duurt waarschijnlijk niet lang meer... Op deze pagina vindt je nu dus nog de informatie van 2017, maar daarmee krijg je wel alvast een indruk van hoe zo'n challenge eruit ziet.

Door mee te doen aan de ‘WeBike2ChangeDiabetes Challenge' steun je de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Daag jezelf uit voor deze tocht en zorg ervoor dat de BvdGF mensen met diabetes kan laten zien dat sport een uitstekend middel is voor een gezond leven. Ervaar hoe leuk het is om je prestatie te laten sponsoren en daarmee te biken voor de BvdGF. Binnenkort lees je hier alles over deze unieke uitdaging.

Zeker weten dat je niets mist? Maak dan alvast vrijblijvend je interesse kenbaar via info@bvdgf.org, dan houden we je als eerste op de hoogte van de plannen!


RH20160523_BvdGFspain_RH2_6207

Inhoudsopgave
In het kort
Tour du Mont Blanc
Programma
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden
Waarom biken we?
Sponsors