WeRun2ChangeDiabetes 2018
Registreren
   
Home / Evenementen / WeRun2ChangeDiabetes 2018

WeRun2ChangeDiabetes 2018 - over 166 dagen ()

New York

"Ooit wil ik een marathon lopen." Klinkt dat je bekend? En zou je dan niet stiekem het allerliefst meteen die van New York rennen?? De Bas van de Goor Foundation weet elk jaar tickets te bemachtigen voor de 'marathon der marathons'. En jij kan mee! Naast dat je zelf een onvergetelijk avontuur gaat beleven, zorg je er met jouw sportieve prestatie ook nog eens voor dat heel veel kinderen met diabetes het plezier van sporten kunnen ontdekken. Want doordat jij je laat sponsoren draag je bij aan onze missie. Eigenlijk wordt je even onderdeel van ons team en help je mee om kinderen te laten genieten van een bijzonder sportkamp of gezinsweekend. Dubbel plezier dus!

Je hoeft zelf geen diabetes te hebben om mee te mogen op deze challenge. Je zal er wel veel over horen en leren, en je zal merken hoe leuk het is om je voor mensen met diabetes in te zetten. Als je zelf diabetes hebt kun je rekenen op de beste medische begeleiding in het voortraject en tijdens de marathon. Samen doen we er alles aan om goed voorbereid aan de start te staan op zondag 4 november. Natuurlijk moet je zelf veel trainingskilometers maken, maar we gaan ook samen aan een aantal leuke hardloopevenementen meedoen voordat we naar New York afreizen.

Kortom, zin in een sportief avontuur, met een leuke club mensen, uitstekende verzorging tijdens voorbereiding en uitvoering, een mooie bijdrage leveren aan onze missie en die marathon van je bucketlist afstrepen? Schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

rh171105_NYmarathon_DSC_4176

Heb je vragen over deze challenge? Dan kun je altjd even een mailtje sturen naar patrick@bvdgf.org.

Inhoudsopgave
In het kort
NYCM 2018
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden