In het kort
Registreren
   

In het kort

Let op, deze informatie gaat nog over de afgeronde challenge van 2017. Binnenkort verschijnt hier de info voor 2018!

WeBike2ChangeDiabetes Challenge’ is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Wil jij samen met de BvdGF biken om mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen te laten ervaren? Schrijf je dan nu in, haal € 2.500,- aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement voor een tocht rond de Mont Blanc in 2017. In totaal hebben we 17 plekken beschikbaar. Lees hieronder in het kort hoe het werkt. Meer informatie lees je op de pagina over de Tour du Mont Blanc.

rh20160523_BvdGFspain_RH1_0151

Zorg voor support
De Tour du Mont Blanc is een unieke tocht door een prachtig en ruig landschap. Wanneer je fietst voor de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van je verwacht maar ook een financiële prestatie. Je staat er gelukkig niet alleen voor. Betrek je omgeving (familie, vrienden, werk en bedrijven) bij je prestatie en je zult zien dat zij jouw initiatief willen steunen. Maak voor jezelf een sponsorplan wie je allemaal wilt benaderen. Deze sponsortips helpen je daarbij.

Profiel
Wanneer je je inschrijft voor de WeBike2ChangeDiabetes Challenge, maak je direct een profiel aan op deze website en ga je akkoord met de voorwaarden. Dit profiel helpt je om sponsorbijdragen op te halen. Op een persoonlijke pagina wordt een overzicht van je totaal opgehaalde donaties weergegeven en kun je:

  • een foto uploaden
  • een persoonlijke motivatie weergeven
  • je met één druk op de knop laten sponsoren/steunen via iDeal

Je staat er niet alleen voor
De BvdGF helpt je graag. Voor vragen op fietstechnisch gebied kun je contact opnemen met fietstrainer John Hickox via john.zofietsje@gmail.com. Voor vragen op medisch of sponsor gebied kun je altijd terecht bij de BvdGF door een mail te sturen aan jeroen@bvdgf.org. Jeroen is het aanspreekpunt vanuit de BvdGF voor dit evenement en kan je helpen met je vragen of je vraag doorsturen.

Wel of geen diabetes en expert of beginner?
Het maakt niet uit of je wel of geen diabetes hebt en of je nu een gevorderde mountainbiker bent of juist een beginner. Doordat we iedere dag in twee tot drie routes van A naar B fietsen kunnen we routes op maat aanbieden. 

Internationaal uitwisselingsproject
Net als in 2016 zullen aan de WeBike2ChangeDiabetes Challenge rond de Mont Blanc ook Spaanse MTB’ers met diabetes deelnemen. In totaal sluiten er 12 Spaanse fietsers aan. Als BvdGF zijn we ons langzaam wat meer Europees aan het oriënteren. We merken dat er in de diabetesbehandeling in Europa enorme verschillen zijn. De kennis en ervaring die we hier in Nederland hebben opgebouwd willen we dan ook graag delen met Spaanse mensen met diabetes en hun behandelaars. Vandaar dat we samen met Novo Nordisk Spanje de afspraak hebben gemaakt om deze fietsers te laten deelnemen aan ons project. Voor zowel jullie als fietsers als voor ons als organisatie een extra dimensie aan het fietsproject. 

Doel van de tocht
Het doel van de tocht is drieledig. Het hoofddoel is natuurlijk om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de BvdGF. Het tweede doel is laten zien dat je met diabetes je sportieve ambities kunt waarmaken en tot slot willen we informatie, ervaringen en inspiratie uitwisselen met de Spaanse fietsers die meegaan en die ervaringen weer delen met anderen.

Foto’s

1 foto
Inhoudsopgave
In het kort
Tour du Mont Blanc
Programma
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden
Waarom biken we?
Sponsors