Voorwaarden
Registreren
   

Voorwaarden

Let op, deze informatie gaat nog over de afgeronde challenge van 2017. Binnenkort verschijnt hier de info voor 2018!

Betalingsvoorwaarden

Je inschrijving is pas verzekerd wanneer bij aanmelding € 300,- overmaakt op de rekening van de BvdGF. Na het invullen van het inschrijfformulier volgt een keuze. Zodra je deze aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving bevestigd. Vanaf de inschrijving worden alle donaties verzameld via deze website. 

Bij inschrijving committeer je je aan het bedrag van € 2.500,00. Jij bent vanaf het moment van inschrijven verantwoordelijk om dit bedrag bij elkaar te halen via sponsoring of hier zelf garant voor te staan. 

De vaste kosten bedragen 50% (€ 1.250,-) en 50% (€ 1.250,-) per deelnemer is donatie voor de BvdGF. De donatie per fietser bedraagt (minimaal) € 1.250,-.

rh20160523_BvdGFSpain_RH2_6401

Als het je lukt om meer dan € 2.500,- Euro op te halen, dan is dat natuurlijk des te beter en komt dat ten goede aan de BvdGF. Als je de reis geheel of een gedeelte ervan zelf wilt betalen, dan kan je dat doen door jezelf te sponsoren. Het is niet mogelijk om een overschot aan donaties (meer dan € 2.500,-) terug te vorderen op je eigen bijdragen. 

Net als bij andere reizen moet je ook voor deze reis een aanbetaling doen. De rest van de kosten voor de reis moeten al ruimschoots voordat de tocht plaatsvind, worden voldaan. Deze betalingen zullen worden gedaan van het sponsorgeld dat je ophaalt. We adviseren je om de vaste kosten zelf te betalen en te doneren op je eigen account. Vandaar dat we hieronder een indicatie geven van het minimale bedrag dat je per die datum als sponsoropbrengst zou moeten hebben ingezameld, zodat onze vaste kosten gedekt kunnen worden.

Bij inschrijving € 300 1e aanbetaling 
Voor 1 maart 2017 € 500 2e aanbetaling
Voor 1 mei 2017 € 700 3e aanbetaling
Voor 1 augustus 2017 € 1.000 Donatie aan de BvdGF
Totaal € 2.500 Totale kosten challenge

Om er zeker van te zijn dat je het uiteindelijke bedrag ophaalt zijn bovenstaande deadlines opgesteld. Het helpt je bij het maken van je sponsorplan. In totaal is je volledige reis verzekerd wanneer je het totale bedrag à € 2.500,- ophaalt. Je ontvangt hierover ruimschoots vooraf een mailtje ter herinnering met daarin alle benodigde informatie. Houd er rekening mee dat fondsenwerven in de zomer lastiger is.

rh20160523_BvdGFspain_RH1_0196

Laat je sponsoren
Je kunt je laten sponsoren via je persoonlijke pagina op deze website. Bij het werven van donaties via de persoonlijke pagina wordt er een iDeal overboeking gemaakt op rekening van de BvdGF onder vermelding van voornaam, achternaam en Tour du Mont Blanc. Op je persoonlijke profielpagina zal ook een overzicht komen te staan van de door jou in totaal opgehaalde donaties. Wanneer je contant geld ontvangt van een sponsor dan kun je dit zelf op dezelfde manier overmaken via je persoonlijke pagina. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Als bedrijven niet via iDeal een overboeking kunnen doen kunnen zij een factuur ontvangen van de BvdGF. Bedrijven kunnen een factuur opvragen door een mailtje te sturen aan jeroen@bvdgf.org. Na het overmaken van de factuur zal dit bedrag handmatig worden bijgeschreven op je account door de BvdGF.

Afhandeling
Als deelnemer heb je direct contact met de BvdGF over de tocht. Na inschrijving en betaling van de € 300,- is je inschrijving bevestigd. Wij ontvangen een factuur voor de reis via Vasa Sport. De betalingsdeadlines zijn gebaseerd op de betalingscondities zoals die afgesproken zijn met Vasa Sport. 

De BvdGF zal één week voor de betalingsdeadline bekijken of het benodigde bedrag op je account staat. Mocht je voor die tijd niet voldoende donaties hebben opgehaald dan zal het tot dan komen de kosten die dan overblijven voor eigen rekening.

Annulering
Bij vroegtijdig afhaken van de reis gelden de volgende voorwaarden.

  • annulering meer dan twee maanden voor aankomst: 30% van € 1.250,-
  • annulering tussen één en twee maanden voor aankomst: 50% van € 1.250,-
  • annuleren binnen één maand voor aankomst: 100% van € 1.250,-

Verzekering
Het volledige arrangement is exclusief bergsportverzekeringen en annuleringsverzekering met blessuredekking. Om er zeker van te zijn dat je beschikt over een adequate reisverzekering met outdoor dekking vragen we je te zorgen voor een eigen aanvullende verzekering met bergsportdekking. In geval van annulering komen er altijd eigen kosten bij. Als je deze wilt verzekeren dan kan dat via je eigen verzekering. Meestal is dit 6% tot 7% van de totale reissom (€ 1.250). Op die manier ben je gedekt van eventuele eigen kosten. Het is aan jou zelf om deze verzekering af te sluiten.

Exclusief
Het volledige arrangement is exclusief de kosten die tijdens de voorbereiding in Nederland of tijdens de challenge rond de Mont Blanc worden gemaakt, snacks, lunch, drankjes, eigen voorkeursmaterialen in de hotels die buiten de maaltijden om worden genuttigd.

rh20160523_BvdGFspain_rh20160523_BvdGFspain_RH1_9832

Leeftijd
De minimale leeftijdsgrens is 18 jaar. Er is geen maximale leeftijdsgrens. De begeleidende arts kan in alle gevallen besluiten om een extra onderzoek uit te voeren indien noodzakelijk geacht. Twijfel je zelf of je de inspanning kunt leveren dan kan een bezoek aan de sportarts uitkomst bieden.

Wat als je de € 2.500,- niet haalt
Er zijn een aantal betalingsvoorwaarden en deadlines opgesteld die je een richtlijn geven aan je eigen sponsorplan. Zorg ervoor dat je voor alle genoemde data de donaties binnen hebt. De BvdGF houdt dit ook in de gaten en zal er op wijzen als je achterop raakt met het werven van sponsorgelden. Mocht je op een gegeven moment denken dat je niet genoeg sponsoren hebt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de BvdGF. Wanneer je te veel achterop raakt met het werven van sponsoren is de BvdGF genoodzaakt je inschrijving terug te trekken en je reis en startbewijs te annuleren. De algemeen geldende annuleringsvoorwaarden zijn dan van toepassing.

Maar natuurlijk gaan we hier niet van uit. Jouw sportieve prestatie voor het goede doel zorgt voor bewondering en mensen vinden het leuk om daar een steentje aan te kunnen bijdragen. Sponsoren kunnen je steunen per dag of zelfs per hoogtemeter. Zo kunnen sponsoren jou steunen voor een specifiek gedeelte van het parcours. Download deze sponsortips die je kunnen helpen bij het werven van donaties. 

Potretrecht
Als deelnemer geef je de BvdGF toestemming om te worden gefotografeerd en/of gefilmd in het kader van publiciteit ten aanzien van de WeHike2ChangeDiabetes Challenge en verleen je daar je medewerking aan. Je verleent toestemming voor het gebruik van je naam, het beeldmateriaal, stem en biografisch materiaal in het kader van media aandacht, publiciteit en overige overkoepelende promotionele activiteiten vanuit de BvdGF.

Voor de donatiekampioen 
Het werven van het totaalbedrag stopt niet bij de € 2.500,-. De BvdGF waardeert het enorm wanneer je meer sponsorgelden ophaalt en beloont deze extra inspanning met een mooie sportprijs. De prijs gaat naar diegene die de meeste donaties ophaalt.

Foto’s

1 foto
Inhoudsopgave
In het kort
Tour du Mont Blanc
Programma
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden
Waarom biken we?
Sponsors