In het kort
Registreren
   

In het kort

‘WeRun2ChangeDiabetes’ is één van de fondsenwervende challenges van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). De BvdGF heeft als missie om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Om dat te doen organiseren wij sportevenementen voor kinderen en volwassenen met diabetes. Tijdens die evenementen delen we informatie, ervaringen (door actief aan de slag te gaan) en inspiratie. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle krijgen, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen. Lees meer over onze stichting op www.bvdgf.org.

Wil jij samen met de BvdGF lopen om mensen met diabetes in beweging te brengen. Schrijf je dan nu in, haal € 4.219,50 aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement (inclusief voorbereiding, medische begeleiding, startbewijs New York City Marathon 2017 (NYCM 2017), vliegticket en hotelovernachtingen) voor de NYCM 2018. Lees hieronder in het kort hoe het werkt. Wil je meer informatie over de marathon ga dan naar de website van de New York City Marathon.

Zorg voor support
Het lopen van een marathon is een geweldige uitdaging. Wanneer je meeloopt met de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van je verwacht maar ook een financiële prestatie. Je staat er echter niet alleen voor. Betrek je omgeving (familie, vrienden, werk en bedrijven) bij je prestatie en je zult zien dat zij jouw initiatief willen steunen. Maak voor jezelf een sponsorplan wie je allemaal wilt benaderen. 

rh171104_NYmarathon_DSC_1441

Profiel
Wanneer je je inschrijft voor de NYCM 2018 maak je direct een profiel aan op deze website. Dit profiel helpt je om sponsorbijdragen op te halen. Op een persoonlijke pagina wordt een overzicht van je totaal opgehaalde donaties weergegeven en kun je:

  • een foto uploaden
  • een persoonlijke motivatie weergeven
  • je met één druk op de knop laten sponsoren/steunen via iDeal
  • updates plaatsen over je voorbereidingen en deze eenvoudig delen via social media
  • je donateurs bedanken

Je staat er niet alleen voor
De BvdGF helpt je graag. Voor vragen op looptechnisch, medisch of sponsor gebied kun je altijd terecht bij de BvdGF door een mail te sturen aan onze loop ambassadeur Patrick van Bladel. Patrick is het aanspreekpunt voor de marathon en kan je helpen met je vragen.

Wel of geen diabetes
Het maakt niet uit of je wel of geen diabetes hebt. Het doel is om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de BvdGF. 

Ben je enthousiast geraakt? Bekijk dan het menu rechts voor de inhoud van de challenge. 

Inhoudsopgave
In het kort
NYCM 2018
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden