In het kort
Registreren
   

In het kort

WeBike2ChangeDiabetes Challenge’ is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Wil jij samen met de BvdGF biken om mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen te laten ervaren? Schrijf je dan nu in, haal € 2.500,- aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement voor La Vuelta a Sierra Nevada. In totaal hebben we 20 plekken beschikbaar. Lees hieronder in het kort hoe het werkt. Meer informatie lees je op de pagina over La Vuelta a Sierra Nevada.

Zorg voor support
La Vuelta a Sierra Nevada is een unieke tocht door een prachtig en heuvelachtig landschap. Wanneer je fietst voor de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van je verwacht maar ook een financiële prestatie. Je staat er gelukkig niet alleen voor. Betrek je omgeving (familie, vrienden, werk en bedrijven) bij je prestatie en je zult zien dat zij jouw initiatief willen steunen. Maak voor jezelf een sponsorplan wie je allemaal wilt benaderen. Deze sponsortips helpen je daarbij.

rh170917_MtBlanc-Challenge_DSC_7367

Profiel
Wanneer je je inschrijft voor de WeBike2ChangeDiabetes Challenge, maak je direct een profiel aan op deze website en ga je akkoord met de voorwaarden. Dit profiel helpt je om sponsorbijdragen op te halen. Op een persoonlijke pagina wordt een overzicht van je totaal opgehaalde donaties weergegeven en kun je:

  • een foto uploaden
  • een persoonlijke motivatie weergeven
  • je met één druk op de knop laten sponsoren/steunen via diverse betalingsmogelijkheden
  • updates plaatsen over je voorbereidingen en deze eenvoudig delen via social media
  • je donateurs bedanken

Je staat er niet alleen voor
De BvdGF helpt je graag. Voor vragen op fietstechnisch gebied kun je contact opnemen met fietstrainer John Hickox via john.zofietsje@gmail.com. Voor vragen op medisch of sponsor gebied kun je altijd terecht bij de BvdGF door een mail te sturen aan jeroen@bvdgf.org. Jeroen is het aanspreekpunt vanuit de BvdGF voor dit evenement en kan je helpen met je vragen of je vraag doorsturen.

MTB en Race
Dit jaar bieden we voor het eerst twee disciplines aan. We fietsen van hotel naar hotel in 4 groepen. 1 van die groepen zal over de weg met de racefiets gaan en de andere drie met de MTB over offroad paden en singletrails.  

Wel of geen diabetes en expert of beginner?
Het maakt niet uit of je wel of geen diabetes hebt en of je nu een gevorderde of technische fietser bent of juist een beginner. Doordat we iedere dag in twee tot drie routes van A naar B fietsen kunnen we routes op maat aanbieden.

Internationaal uitwisselingsproject
Net als in 2016 en 2017 zullen in 2018 ook Spaanse MTB’ers met diabetes deelnemen. In totaal sluiten er 12 Spaanse fietsers aan (inclusief twee internisten). We hebben in Spanje al jaren een mooie samenwerking met Novo Nordisk en de Fundacion Para La Diabetes. Voor zowel jullie als fietsers als voor ons als organisatie een extra dimensie aan het fietsproject.

Doel van de tocht
Het doel van de tocht is drieledig. Het hoofddoel is natuurlijk om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de BvdGF. Het tweede doel is laten zien dat je met diabetes je sportieve ambities kunt waarmaken en tot slot willen we informatie, ervaringen en inspiratie uitwisselen met elkaar en de Spaanse fietsers die meegaan.

Foto’s

1 foto
Inhoudsopgave
In het kort
La Vuelta a Sierra Nevada
Programma
Arrangement
Voorbereiding
Voorwaarden
Waarom fietsen we?