VriendenLoterij
Home / Over ons / Supporters / Sponsors / VriendenLoterij

VriendenLoterij

Sinds 2010 ontvangt de Bas van de Goor Foundation een bijdrage van de VriendenLoterij. Sinds 2013 is de Bas van de Goor Foundation vaste benificient van de VriendenLoterij geworden en ontvangt zij uit de ongeoormerkte bijdrage t/m 2017 een bedrag van € 200.000,- per jaar.

VriendenLoterij_steunt_BvdGF

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die (grote) prijzen kunnen winnen.

De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds 1998 is er bijna €630 miljoen euro uitgekeerd aan goede doelen dankzij de VriendenLoterij en worden er bedragen geschonken aan 3.200 clubs en verenigingen en aan 43 goede doelen, waaronder de Bas van de Goor Foundation.

Zoals bijvoorbeeld tijdens onze sportkampen en sportdagen, waar kinderen met diabetes worden geinformeerd over de positieve effecten van sport. Bas van de Goor: "Dankzij de VriendenLoterij kan de Bas van de Goor Foundation kennis, ervaring en inspiratie delen m.b.t. diabetes en sport met de ruim 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland."

Sportiefmetdiabetes_BvdGF_sportkamp

Speel mee!
Jouw mobiele nummer is tevens je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers. Een lot kost vanaf januari 2017 € 13,50 per maand inclusief Jackpotbonus à € 0,50 per trekking (een lot zeonder Jackpotbonus is €13,-). De helft van de inleg gaat naar het goede doel. Steun het goede doel en maak iedere maand kans op mooie prijzen.

STEUN DE BAS VAN DE GOOR FOUNDATION!
Door mee te spelen met de Vrienden Loterij voor de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) kun je ons direct steunen. De helft van je inleg gaat maandelijks naar de BvdGF en je maakt iedere zondag kans op mooie prijzen. Wil jij ook de BvdGF steunen en daarnaast wekelijks kans maken op mooie prijzen, meld je dan HIER aan.

Voor meer informatie kijk op: www.vriendenloterij.nl

Video’s

1 video

Foto’s

2 foto ’s
Sponsors:
VriendenLoterij
Novo Nordisk
Bosman
Medtronic
Penders Voetzorg