Penders Voetzorg
Home / Over ons / Supporters / Sponsors / Penders Voetzorg

Penders Voetzorg

Diabetes en voetproblemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit begrijpen wij bij Penders Voetzorg maar al te goed. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het leveren van deskundige, professionele en klantgerichte oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen. Vanuit een multidisciplinaire benadering doen wij onze uiterste best om de bewegingsvrijheid van onze cliënten te vergroten.

Penders-Voetzorg_steunt_BvdGFWij geloven dat vanaf het eerste moment dat een cliënt contact heeft met ons hij zich gehoord, begrepen en speciaal wilt voelen. Hij wil dat de behandelaars hem begrijpen in plaats van dat hij de behandelaars moet begrijpen. Wij organiseren de zorg daarom om de cliënt heen en niet andersom.

Wij streven naar lange termijn relaties met drie groepen belanghebbenden: onze klanten, die onze diensten afnemen en onze producten gebruiken; de voorschrijvende artsen, die hun patiënten voor advies, behandeling en/of levering naar ons doorverwijzen; de zorgverzekeraars, die voor hun verzekerden de gewenste voetzorg bij ons inkopen en hiervoor met ons een overeenkomst afsluiten.

Penders Voetzorg bestaat uit circa 120 medewerkers verspreid over 11 vestigingen in Nederland. Penders Voetzorg is aangesloten bij de NVOS (Nederlandse Vereniging van Orthopedische Schoentechnici) en de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten). Verder is Penders Voetzorg ook aangesloten bij Federatie PAS. Meer info...

Sponsors:
VriendenLoterij
Novo Nordisk
Bosman
Medtronic
Penders Voetzorg